Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave i Nørreballe

Overvejer du at byde på en brugt ting i Nørreballe, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Nørreballe her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Nørreballe

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Nørreballe

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Nørreballe, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.