Brug en fragtmand der allerede har en tur i Ørbæk

Påtænker du at byde på en brugt ting i Ørbæk, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser på fragt fra Ørbæk lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Ørbæk

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ørbæk

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ørbæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.