Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Østbirk

Overvejer du at handle en brugt ting i Østbirk, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Østbirk lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Østbirk

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Østbirk

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Østbirk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.