Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave fra Rask Mølle

Overvejer du at handle en ting i Rask Mølle, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Rask Mølle her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Rask Mølle

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Rask Mølle

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Rask Mølle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.