Brug en transportør der i forvejen har en tur i Skodsborg

Overvejer du at byde på en ting i Skodsborg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 gode tilbud af fragt fra Skodsborg her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Skodsborg

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Skodsborg

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Skodsborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.