Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute fra Søby Ærø

Påtænker du at handle en brugt ting i Søby Ærø, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Søby Ærø her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Søby Ærø

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Søby Ærø

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Søby Ærø, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.