Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute i Sporup

Påtænker du at byde på en ting i Sporup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Sporup her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Sporup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Sporup

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Sporup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.