Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Store Heddinge

Planlægger du at handle en ting i Store Heddinge, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire gode priser på fragt fra Store Heddinge lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Store Heddinge

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Store Heddinge

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Store Heddinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.

Vi kender det alle sammen. Avispapir, flytterod og uendelig nedpakning er den nemme del af at skulle flytte. Dertil kommer udfordringen ved at finde et flyttefirma og allerhelst et professionelt firma der kan tilbyde billig flytning. Det kan hurtigt blive en omkostningsfuld fornøjelse at bestille et flyttefirma og heldigvis er det ikke noget man har behov for, ret mange gange i løbet af et helt liv. Men derfor er kunne det alligvel være rart at spare nogle penge, når det nu endelig skal være. Og hvis du skal flytte fra en et eller toværelses lejlighed (Eller et kollegieværelse) så er der virkelig penge at spare. Vi udbyder din flytteopgave til vognmænd og fragtfirmaer der i forvejen kører samme rute, og dermed har mulighed for at tilbyde en super skarp pris på billig flytning.

  • Udfyld vores enkle formularformular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du vognmandens kontaktinfo kvit og frit
[/fusion_text][/fusion_builder_column]
Billig flytning

Få tilbud på billig flytning fra flyttefirmaer der allerede kører samme rute

Sådan får du udført en billig flytning

Når du flytter fra en mindre lejlighed (etværelses, toværelses eller kollegieværelse) er der ingen grund til at betale samme pris, som hvis du skulle flytte fra en stor villa. Når et flyttefirma beregner deres priser skal du som regel betale for en lastbil (Alene broafgift er hurtigt 1200kr) to flyttemænd samt en skyhøj timepris. Vores koncept gør det muligt for dig, at få tilbud fra en mindre vognmand der kører i en lille flyttebil og allerede har en planlagt opgave hvor han, i dette tilfælde, krydser storebælt og dermed allerede har fået betalt broen. Hvis du selv kan hjælpe med at bære tingene ned i bilen, eller kan arrangere en hjælpende hånd, så skal du kun betale for den tid chaufføren bruger på at læsse bilen samt en mindre beløb for at køre turen efterfølgende. I forhold til traditionelle priser fra flyttefirmaer kan du hermed spare 50-75% og således få en billig flytning.

Professionelt flyttefirma

Du skal ikke være bekymret for at kvaliteten falder, selvom prisen tager et styrtdyk, for de vognmænd der byder på din opgave er alle sammen professionelle transportvirksomheder der hver eneste dag udfører fragtopgaver af alverdens godstyper for alverdens kundetyper, private såvel som erhvervskunder. Det sikrer dig en professionel service af en erfaren fragtmand. Ved at køre i en mindre fragtbil, der allerede har fået betalt en del af omkostningerne og ligeledes kun har en chauffør er det muligt at tilbyde dig en billig flytning med samme høje kvalitet som du ellers finder. Systemet hvor transportørerne er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her. For at blive tilmeldt Cargomatch og dermed få mulighed for at byde på din flytteopgave, skal vognmændende bl.a. dokumentere at de har en godsforsikring.