Brug en fragtmand der allerede har en opgave fra Strøby

Påtænker du at købe en ting i Strøby, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Strøby her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Strøby

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Strøby

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Strøby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.