Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave i Vipperød

Overvejer du at købe en brugt ting i Vipperød, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Vipperød lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Vipperød

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vipperød

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Vipperød, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.