Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Ålbæk

Planlægger du at købe en ting i Ålbæk, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Ålbæk lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ålbæk

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ålbæk

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ålbæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.