Brug en transportør der allerede har en rute fra Galten

Planlægger du at byde på en brugt ting i Galten, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Galten lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Galten

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Galten

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Galten, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.