Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur i Gjern

Påtænker du at byde på en ting i Gjern, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 skarpe tilbud på fragt fra Gjern her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Gjern

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Gjern

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Gjern, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.