Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Gørding

Påtænker du at købe en brugt ting i Gørding, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Gørding her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Gørding

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Gørding

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Gørding, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.