Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute fra Gudme

Overvejer du at handle en ting i Gudme, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Gudme lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Gudme

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Gudme

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Gudme, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.