Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Hasselager

Planlægger du at handle en ting i Hasselager, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Hasselager lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hasselager

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Hasselager

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Hasselager, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.