Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave i Hejls

Overvejer du at købe en brugt ting i Hejls, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Hejls lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hejls

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hejls

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hejls, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.