Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur i Herlev

Overvejer du at byde på en brugt ting i Herlev, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Herlev her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Herlev

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Hent fire gode tilbud

Sikker og billig fragt fra Herlev

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Herlev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.