Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Holme-Olstrup

Overvejer du at købe en ting i Holme-Olstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om fire gode tilbud af fragt fra Holme-Olstrup lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Holme-Olstrup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Holme-Olstrup

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Holme-Olstrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.