Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Hvalsø

Påtænker du at købe en ting i Hvalsø, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Hvalsø lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hvalsø

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hvalsø

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hvalsø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.