Brug en vognmand der allerede har en tur i Hvide Sande

Overvejer du at byde på en ting i Hvide Sande, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode priser på fragt fra Hvide Sande her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hvide Sande

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hvide Sande

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Hvide Sande, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.