Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Karup

Påtænker du at købe en brugt ting i Karup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Karup lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Karup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Karup

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Karup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.