Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute fra Kruså

Påtænker du at byde på en ting i Kruså, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire skarpe priser af fragt fra Kruså her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Kruså

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Kruså

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Kruså, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.