Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Liseleje

Planlægger du at handle en brugt ting i Liseleje, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Liseleje her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han give en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Liseleje

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Liseleje

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Liseleje, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.