Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Lynge

Planlægger du at købe en ting i Lynge, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire stærke priser på fragt fra Lynge lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Lynge

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Lynge

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Lynge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.