Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Mern

Planlægger du at handle en ting i Mern, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 stærke priser på fragt fra Mern her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Mern

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Mern

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Mern, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.