Brug en vognmand der allerede har en tur fra Mørkøv

Overvejer du at handle en brugt ting i Mørkøv, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Mørkøv her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Mørkøv

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Mørkøv

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Mørkøv, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.