Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute i Nyrup

Påtænker du at købe en brugt ting i Nyrup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis bede om 4 gode tilbud på fragt fra Nyrup lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Nyrup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Nyrup

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Nyrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.