Brug en vognmand der allerede har en rute i Ørum Djurs

Påtænker du at købe en brugt ting i Ørum Djurs, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser af fragt fra Ørum Djurs her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ørum Djurs

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Ørum Djurs

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Ørum Djurs, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.