Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Rødvig Stevns

Påtænker du at købe en brugt ting i Rødvig Stevns, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Rødvig Stevns her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Rødvig Stevns

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Rødvig Stevns

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Rødvig Stevns, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.