Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Sejerø

Overvejer du at købe en ting i Sejerø, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 skarpe tilbud på fragt fra Sejerø her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Sejerø

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Sejerø

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Sejerø, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.