Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave i Skørping

Påtænker du at handle en brugt ting i Skørping, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire stærke priser på fragt fra Skørping lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Skørping

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Skørping

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Skørping, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.