Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute i Slangerup

Planlægger du at handle en brugt ting i Slangerup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Slangerup her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Slangerup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Slangerup

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Slangerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.