Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Søllested

Overvejer du at købe en ting i Søllested, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få fire gode tilbud på fragt fra Søllested her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Søllested

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Søllested

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Søllested, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.