Brug en transportør der allerede har en rute i Storvorde

Påtænker du at byde på en ting i Storvorde, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 skarpe tilbud på fragt fra Storvorde lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Storvorde

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Storvorde

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Storvorde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.