Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Suldrup

Påtænker du at købe en ting i Suldrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Suldrup her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Suldrup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Suldrup

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Suldrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.