Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Virum

Overvejer du at byde på en brugt ting i Virum, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 gode tilbud på fragt fra Virum her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Virum

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Virum

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Virum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.