Brug en fragtmand der allerede har en rute i Egtved

Planlægger du at byde på en ting i Egtved, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Egtved lige her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Egtved

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Egtved

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Egtved, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.