Brug en transportør der allerede har en opgave fra Errindlev

Overvejer du at købe en brugt ting i Errindlev, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis få 4 stærke priser på fragt fra Errindlev her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Errindlev

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Errindlev

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Errindlev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.