Brug en transportør der i forvejen har en opgave i Farsø

Overvejer du at købe en ting i Farsø, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Farsø lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Farsø

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Farsø

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Farsø, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.