Brug en transportør der allerede har en opgave i Fjenneslev

Overvejer du at handle en brugt ting i Fjenneslev, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få 4 stærke priser af fragt fra Fjenneslev her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Fjenneslev

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Fjenneslev

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Fjenneslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.