Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute i Frørup

Overvejer du at købe en brugt ting i Frørup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis få 4 gode priser på fragt fra Frørup lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Frørup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Frørup

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Frørup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.