Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute i Hejnsvig

Overvejer du at byde på en brugt ting i Hejnsvig, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Hejnsvig her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hejnsvig

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hejnsvig

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hejnsvig, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.