Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave fra Helsinge

Overvejer du at handle en ting i Helsinge, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode priser af fragt fra Helsinge lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Helsinge

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Helsinge

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Helsinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.