Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave i Højby

Planlægger du at byde på en ting i Højby, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe tilbud på fragt fra Højby lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Højby

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Højby

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Højby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.