Brug en vognmand der allerede har en rute i Jerslev

Påtænker du at byde på en brugt ting i Jerslev, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Jerslev her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Jerslev

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Jerslev

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Jerslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.