Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Juelsminde

Overvejer du at købe en brugt ting i Juelsminde, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire gode priser på fragt fra Juelsminde her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Juelsminde

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Juelsminde

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Juelsminde, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.