Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Knebel

Påtænker du at handle en ting i Knebel, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire gode priser på fragt fra Knebel her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Knebel

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Knebel

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Knebel, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.