Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Kongens Lyngby

Planlægger du at handle en ting i Kongens Lyngby, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 gode tilbud på fragt fra Kongens Lyngby lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Kongens Lyngby

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Kongens Lyngby

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Kongens Lyngby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.