Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave i Lem

Overvejer du at handle en ting i Lem, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 gode priser af fragt fra Lem lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Lem

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Lem

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Lem, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.